NAM op school: de aarde kan licht gaan trillen

Maak de slagzin af.

NAM vertelt kinderen hoe afhankelijk we zijn van gas en wat voor moois we kunnen dankzij gas. NAM (Shell+Exxon) leert kinderen op basisscholen in Groningen en Drenthe ook dat het wel meevalt met de aardbevingen als gevolg van de gaswinning. De formulering in het lesmateriaal luister nauw. Met zinnetjes als ‘je kunt dat voelen als een lichte schok’ legt NAM de ervaring neer bij het kind. Ook bagatelliseert NAM de schade van de gasbevingen.

Voorbeelden NAM in de Klas

NAM trots op schoolprogramma

Waarvoor hebben we aardgas nodig? NAM legt het graag nog eens uit aan basisschoolkinderen in Groningen. In Den Haag gaat NAM met Technasium-leerlingen op zoek naar een geschikte boorlocatie in Naaldwijk.

  • Bekijk of NAM ook les geeft op de school van jouw kinderen